iMC

Irrigation Moisture Control

iMC staat voor Irrigation Moisture Control. De iMC Box is ontworpen om accuraat de irrigatie van hoogwaardige stedelijke groenprojecten op afstand aan te sturen en te monitoren. Onze oplossingen zijn gericht op de professionele markt en vaak onderdeel van een integraal plan.

Data gedreven besturing op afstand

De innovatieve iMC Box bestaat uit een box met verschillende aansluitingen en sensoren. Met behulp van de box en een internetverbinding kunnen irrigatieprogramma’s op afstand worden gemaakt en bediend. Daarnaast is het mogelijk om beslissingen te baseren op actuele data van vochtsensoren, een temperatuursensor, een flowsensor en een druksensor. Bovendien kunnen dankzij drie potentiaalvrije monitorcontacten verschillende statussen worden gevolgd, bijvoorbeeld die van de water- en voedingsstoffentanks.

Besturen via browser of mobiele applicatie

Het irrigatiesysteem is via het internet of 4g mobiele data vanaf elke locatie te bedienen. Dit kan met uw computer, smartphone en tablet. Via de browser of mobiele applicatie maakt u eenvoudig verbinding met de iMC Box.

De applicatie is een uitgeklede variant van het dashboard, maar is voorzien van alle benodigde functionaliteiten. Daarnaast worden alle gegevens overzichtelijk weergegeven voor een eenvoudige bediening en controle.

Iphone mockup white smaller

Ingebouwde vorstbewaking

Dankzij de optionele vorstbewakingsmodule inclusief luchtcompressor kan elk groenproject in de buitenlucht beveiligd worden. Tijdens een vorstperiode worden de irrigatiegroepen automatisch onderbroken. Zodra de temperatuur weer hoog genoeg is voor irrigatie, wordt het systeem automatisch hervat. De schakelmomenten en looptijden zijn vrij instelbaar.